Bioprotecție și soluții naturale

blexia - bioprotection for all types of farming
Bioprotecție și soluții naturale
2023-08-30

Datorită produselor de origine naturală, bioprotecția face posibilă menținerea recoltelor, având în același timp un impact cât mai neutru asupra mediului. Ascenza implementează această ofertă inovatoare pentru susținerea cultivatorilor în eforturile acestora de a obține un profit mai mare, un impact mai mic asupra mediului și un răspuns mai bun la așteptările consumatorilor.

Datorită gămii Blexia, Ascenza satisface nevoile producătorilor, așteptările consumatorilor și cerințele de mediu. Aceste produse sunt pe deplin conforme cu Green Deal (Acordul ecologic) și cu strategia europeană „Farm to Fork” (Din fermă în furculiță), pentru a produce alimente sănătoase, de înaltă calitate, folosind produse inovatoare, eficiente, cu un impact mai mic asupra mediului.

 

Bioprotecția reduce utilizarea produselor de protecție a plantelor.

Soluțiile de bioprotecție oferă mai multe avantaje producătorilor. Punctul de pornire este gestionarea reziduurilor! Soluțiile integrate, care combină produsele convenționale și soluțiile de bioprotecție, sunt considerate a fi esențiale pentru reducerea dozelor de produse derivate din chimia sintetică și pentru asigurarea conformității cu specificațiile produsului, fără a compromite eficacitatea programelor.

 

Utilizator, mediu, consumator: toate fac parte din același sistem de sănătate!

Bioprotecția oferă un alt avantaj major pentru mediul natural: gestionarea fenomenelor de rezistență. Prin alternarea modurilor de acțiune și încorporarea soluțiilor de origine naturală, bioprotecția limitează apariția rezistenței în mediul natural. Mai mult, originea naturală a fiecărui produs îi permite Ascenza să garanteze o producție sigură pentru utilizatori și mediu.
Program de management integrat.

Datorită unui portofoliu inovator inspirat din natură, Ascenza își diversifică gama și se pregătește pentru viitorul tuturor tipurilor de agricultură. Folosite ca parte integrantă în programele de management integrat al bolilor și dăunătorilor, soluțiile de bioprotecție răspund nevoilor cultivatorilor de a menține recoltele, garantând în același timp un impact scăzut asupra mediului.
Toate produsele din gama Blexia sunt compatibile cu programele IPM (Integrated Pest Management - Managementul integrat al dăunătorilor).

 

Produse din gama Blexia.

Gama Blexia dedicată bioprotecției cuprinde șase produse, patru substanțe de bază și două de biocontrol: 
CARPET®, 
EQUISET®, 
PREVATECT®, 
VALESCO®, 
DOCTRIN®, 
PREV-AM® Ultra