Cine suntem

Cine suntem

Sub-menu
Ascenza
Rovensa
Ascenza_Quem_Somos
Cu toții avem o misiune de îndeplinit. Misiunea noastră este să încurajăm fermierii să contribuie la bunăstarea planetei. Vă mulțumim că ați acceptat această călătorie alături de noi.

Cu o lungă tradiție de a avea în atenție fermierii, ASCENZA a luat naștere acum mai bine de 90 de ani, în 1926, în Setúbal, Portugalia. Cunoscută inițial sub numele de Sapec Agro, avem o experiență îndelungată în domeniul protecției culturilor, încă din 1965, fiind lideri iberici în produsele care nu sunt brevetate.

Suntem prezenți în mai mult de opt țări și în viitor ne așteptăm să ne extindem în 20 până la 23 de țări. Crearea de soluții diferențiate pentru cele mai provocatoare probleme este esența ofertei noastre și considerăm că am adus plus valoare pentru societate, cultivatori și pentru clienții noștri.

Știm că, în prezent, a fi fermier este și mai provocator, așa că suntem mândri și ne angajăm să lucrăm la noi soluții pentru a face protecția culturilor mai durabilă șieficientă. Avem un portofoliu vast de fungicide, insecticide și erbicide. De asemenea, oferim produse biologice de protecție a culturilor și soluții pentru îmbunătățirea sănătății plantelor, inclusiv produse nutriționale.

La ASCENZA, credem că împreună ne putem îndeplini misiunea: să ajutăm la bunăstarea unei populații mondiale aflate în creștere.

Ne-am angajat să încurajăm fermierii în ceea ce privește dezvoltarea viitorului nostru
active

CARE ESTE FACTORUL CARE NE DIFERENȚIAZĂ?

Unicitatea noastră este reprezentată de faptul că suntem proprietarii AI și ai formulărilor de fungicide, insecticide și erbicide în Europa și LATAM, ceea ce ne-a condus la o mai mare independență pe piețele pe care le operăm. Prin dezvoltarea produselor fără brevet cu valoare sporită și servicii tehnice pro clienți, creăm rădăcini puternice pentru relații bazate pe proximitate, simplitate și agilitate.

Un produs diferențiat ia naștere dintr-o puternică expertiză și capacitate deja însușită. Considerăm că adăugăm valoare fermierului și planetei prin munca noastră. De aceea, în fiecare zi dorim să ne îmbunătățim.

Ascenza_Quem_Somos_Independencia
Independenţă
Independența companiei noastre este rezultatul câtorva ani de muncă cu accent pe acest aspect și a unui proces de dezvoltare. Sprijinul proprietar și extins al moleculelor și produselor formulate se traduce într-o afacere durabilă cu un potențial mare de creștere.
ascenza_quem_somos_qualidade
Calitate
Executăm facilități avansate de producție și de laborator și avem expertiză tehnologică de ultimă generație. Toate se adaugă la calitatea noastră renumită, nu numai de către clienții noștri de-a lungul anilor, ci și prin acreditările pe care le primim de la entități fiabile și brevetate.
ascenza_quem_somos_Proximidade
Proximitate
Ne propunem să cunoaștem piața și să venim în sprijinul fermierilor. Aceasta este ceea ce ne consolidează agilitatea în furnizarea de răspunsuri la nevoile clienților. Toate investițiile tehnologice realizate de ASCENZA servesc agriculturii, răspunzând mai rapid nevoilor reale ale pieței.
ascenza_quem_somos_equipe
Echipa
Cultura noastră internă oferă cunoștințe multidisciplinare (tehnice, de reglementare, de
Ascenza_quem_somos_Pesquisa_e_desenvolvimento
R&D
Mai mult de 5% din cifra de afaceri anuală este investită în dezvoltarea de produse inovatoare. În ultimii ani, s-au făcut investiții considerabile în tehnologie, afaceri de reglementare și în cercetarea și dezvoltarea de noi produse. Acest lucru ne permite să avem o viziune asupra viitorului agriculturii.
Viziunea Noastră
Obiectivul nostru este să fim o referință la nivel mondial în domeniul protecției culturilor produselor diferențiate fără brevete, oferind fermierilor soluțiile de care au nevoie pentru a ne cultiva viitorul.
Misiunea Noastră
Misiunea noastră este de a contribui la bunăstarea planetei, prin soluții sănătoase și sigure, care să permită o agricultură echilibrată și durabilă. Credem că putem ajuta planeta să facă față creșterii exponențiale a provocărilor nutriționale datorate suprapopulării, schimbărilor climatice și scăderii resurselor. Ca parte a grupului Rovensa, ne propunem să modelăm felul în care fermierii pot realiza mai mult având la dispoziție mai puține resurse, iar consumatorii pot beneficia zilnic de produse mai bune.
Valorile Noastre
Siguranța înseamnă formarea și încurajarea unei echipe solide. Ne pasă și ne protejăm oamenii, străduindu-ne să avem o cultură bazată pe principiul zero-răutate, unde fiecare dintre noi contează. Încurajarea înseamnă a oferi putere și sprijin. Oferim oamenilor noștri spațiul și autonomia pentru a lua propriile decizii și pentru a fi responsabili cu privire la rezultate. Etica se referă la conformitatea legală și la comportamentul onest și corect cu toate părțile interesate. Facem ceea ce spunem și spunem ceea ce facem. Dedicarea înseamnă să facem tot ce ne stă în putință și să învingem orice obstacole. Ne pasă de compania noastră de parcă ar fi a noastră. Implicarea înseamnă rezistență și perseverență. Privim problemele ca provocări și oportunități de a face diferența.

Il s'agit d'un contenu exclusif réservé aux membres du site ASCENZA.
video thumbnail video media thumbnail
rovensa_ro

ASCENZA face parte din Grupul Rovensa, un jucător internațional în industria agricolă, cu o lungă istorie, experiență și cunoștințe în acest sector.

În septembrie 2019, Grupul Sapec Agro Business și-a schimbat denumirea în Grupul Rovensa, având scopul creării unui brand internațional de prestigiu în industria agricolă. Grupul este acum organizat în trei unități principale de afaceri: BioNutrition, BioControl și Crop Protection. Cu birouri, fabrici, centre de cercetare și laboratoare în Portugalia, Spania, Franța, Irlanda și Brazilia, Rovensa dezvoltă continuu un portofoliu vast de soluții inovatoare pentru sănătatea și îngrijirea plantelor.

Toate companiile care fac parte din Grupul Rovensa împărtășesc sinergii și oferă un catalog de produse complementare care au același obiectiv: Agricultură echilibrată.

La ASCENZA, suntem pilonul de protecție a culturilor din Rovensa. Vă invităm să cunoașteți toate companiile grupului.

Crop Protection
Bionutrition
Biocontrol
Il s'agit d'un contenu exclusif réservé aux membres du site ASCENZA.
video thumbnail video media thumbnail