Ascenza se bazează pe generice diferențiate pentru sprijinirea tuturor tipurilor de agricultură

Ascenza se bazează pe generice diferențiate pentru sprijinirea tuturor tipurilor de agricultură.
Ascenza se bazează pe generice diferențiate pentru sprijinirea tuturor tipurilor de agricultură
2023-09-15

Activă  în protecția culturilor începând cu 1965, Ascenza este bine cunoscută în segmentul de protecție a culturilor Off-patent în Europa. Compania oferă un produs de calitate cu valoare adăugată, adaptat contextului normativ și așteptărilor  piaței.

 

Împreună realizăm o agricultură sustenabilă și hrănitoare.

Derivând numele din etimologia latină pentru creștere, din verbul ascendere, Ascenza încorporează în ADN-ul său împărtășirea inovației și rădăcinile mediteraneene ale expertizei sale. Acestea sunt două valori puternice pe care compania le pune în aplicare astăzi pentru a răspunde provocărilor fermierilor: beneficiază de soluții pentru culturi adaptate așteptărilor pieței și accesibile tuturor.

 

Produse Off-Patent

Îndepând cu anul 1965, Ascenza furnizează produse de protecție a culturilor în segmentul de produse Off-patent, facilitând accesul la inovație pentru clienții săi. „Aducerea de noi soluții Off-Patent cu valoare adăugată pentru clienții noștri se află la baza a ceea ce dezvoltăm”, explică Rui Correia, World Marketing Director. „Amploarea și scala portofoliului nostru sunt două avantaje competitive cheie în abordarea noilor provocări de reglementare din UE. Vom continua să investim pentru a produce o diferențiere pe piață.” Lider pe acest segment din Peninsula Iberică, Ascenza reprezintă acum pilonul de protecție a culturilor al Grupului Rovensa. 

 

Un know-how multidisciplinar.

Ascenza este o companie acreditată cu formulări specifice. Acest lucru înseamnă că este cu adevărat independentă pe piețele în care operează. Această independență se reflectă în expertiza sa, un adevărat know-how multidisciplinar în cadrul companiei: tehnic, de reglementare, industrial, juridic etc. Ascenza are astăzi mai mult de 600 de angajați și este prezentă în zece țări din Europa și America Latină: Franța, Italia, Spania, Portugalia, Croația, Grecia, România, Bulgaria, Brazilia și Mexic. 

 

Produse convenționale și substanțe naturale.

Ascenza investește anual 9% din vânzări în cercetare și dezvoltare. Gama sa include 90 de produse convenționale și de bioprotecție. În acest mod, compania combină chimia convențională și substanțele naturale pentru a putea oferi cultivatorilor soluții de combinație durabile într-un context de schimbare a reglementărilor și de deficit în creșterea soluțiilor disponibile. Rădăcinile sale mediteraneene reprezintă un avantaj suplimentar în căutarea soluțiilor practice de adaptare. În formulările sale, Ascenza se poate baza pe unitățile sale de producție din Portugalia, precum și pe expertiza sa recunoscută și pe calitatea producției.

Domeniul de aplicare și flexibilitatea gamei de produse Ascenza sunt esențiale pentru a face față provocărilor ce țin de reglementare și de mediu: soluții inovatoare și echilibrate care vin în ajutorul fermierilor și care susțin un sistem alimentar sănătos și durabil.