Ascenza cultivă cele mai exigente formulări de protecție a culturilor.

two farmers shaking hands on a corn field
Plante
Ascenza cultivă cele mai exigente formulări de protecție a culturilor.
2024-02-09

Ascenza plasează expertiza sa în formularea produselor de protecție a culturilor în centrul strategiei sale. În zona sa industrială din Setubal, Portugalia, compania cultivă excelență și calitate pentru a oferi fermierilor o gamă largă și flexibilă.

Lider pe segmentul de produse Off-patent din Peninsula Iberică, Ascenza se bazează pe expertiză și capacități industriale recunoscute. Datorită proceselor excelente de control al calității și siguranță, compania s-a remarcat pe piața de protecție a culturilor de peste 50 de ani.

 

Expertiză în formulare în patru unități de producție separate.

În Setubal, Portugalia, Ascenza deține patru unități de producție total independente, dedicate producției de fungicide și insecticide, erbicide, sulfoniluree și sulf. Această organizare permite companiei o gamă largă și flexibilă. În acest mod, Ascenza poate produce o gamă largă de formulări: pulberi dispersabile (DP), pulberi umectabile (WP), granule dispersabile în apă (WG), concentrate emulsionabile (EC) și concentrate solubile (SL), dispersii uleioase (OD) și suspensii concentrate (SC), emulsii care conțin uleiuri esențiale (EO) sau suspensii în capsule (CS) și suspo-emulsii (SE). 

 

Opt laboratoare de ultimă generație

Capacitatea laboratoarelor reprezintă un element cheie al strategiei Ascenza, permițându-i să iasă în evidență prin adăugarea de valoare moleculelor cheie. Calitatea și siguranța acestor unități fac posibilă producerea celor mai exigente formulări de pe piață. Standardele de calitate sunt optime, de la materii prime până la produsul final, datorită laboratorului de control al calității certificat cu GLP (Bune Practici de Laborator) și acreditat cu standardele ISO 17025 (Laboratoare de Calibrare și Testare). Ascenza deține în total opt laboratoare: fizico-chimic, analiză a reziduurilor, microbiologie, biologie celulară, testare a eficacității și a reziduurilor, dezvoltarea formulării, analiză și sinteză și o unitate pilot pentru sinteză.