Blexia RO

 

Prezentare Blexia


 

Infobox text

 

Blexia® este noul brand al ASCENZA dedicat produselor de bio-protecție.

 

 

Produsele Blexia® sunt soluția de care fermierii au nevoie pentru o agricultură durabilă și cu un impact redus asupra mediului. Gama de produse Blexia sprijină pe deplin obiectivele strategiei europene „Farm to Fork” și proiectele „Green Deal”.
Confruntați cu reglementările din ce în ce mai stricte impuse la nivelul Uniunii Europene, astăzi noi cei de la ASCENZA suntem capabili să oferim un catalog de soluții integrate, ce îmbină produsele convenționale pentru protecția plantelor, cu cele dedicate bioprotecției.

 

Descoperă noua gamă Blexia®. Produsele noastre de bio-protecție.

 

blexia_ro

 

Astăzi, în Uniunea Europeană, unde restricțiile și reglementările sunt din ce în ce mai severe, soluțiile noastre integrate (produse convenționale pentru protecția plantelor, combinate cu produse de bioprotecție) sunt esențiale pentru a asigura conformitatea cu reglementările în ceea ce privește reducerea reziduurilor și impactul asupra mediului.

Lansarea gamei de produse Blexia® este unul dintre cele mai importante evenimente din lunga noastră istorie. Astăzi, Ascenza are un portofoliu de produse unic, compus din soluții inovatoare și durabile, atât pe segmente de produse pentru protecția plantelor, cât și pe segmentul de bioprotecție.

În cele din urmă, subliniem beneficiile produselor Blexia® Bio Protection by Ascenza:

  • Ideal pentru gestiunea apariției fenomenelor de rezistență;
  • Permite o reducere a dozei produselor convenționale de protecție a plantelor;
  • 100% natural provenit din economia circulară;
  • Sigur pentru utilizatori și mediu;
  • Timp de pauză redus sau chiar inexistent;
  • Fără LMR sau în conformitate cu programele de reziduuri zero;
  • Răspunde la cerințele consumatorilor și fermierilor pentru alimente sănătoase, de calitate, provenite dintr-un sistem de producție durabil;
  • Compatibil programele de gestiunea integrată a bolilor și dăunătorilor.

 

Il s'agit d'un contenu exclusif réservé aux membres du site ASCENZA.
video thumbnail video media thumbnail