Because we care RO (campanie)

A-ți pasă este mult mai mult decât a spune că îți pasă.
Pentru că știm cum să avem grijă de PLANTE, OAMENI și PLANETĂ.

Ne pasă de PLANTE deoarece soluțiile noastre răspund provocărilor agriculturii din ziua de astăzi, printr-un portofoliu echilibrat care include în prezent o gamă de produse de bioprotecție - gama Blexia.

Suntem un brand care are grijă de OAMENI. Suntem alături de distribuitorii și fermierii noștri, dar mai presus de toate, avem grijă de oamenii noștri. Oamenii care ne fac să mergem mai departe în fiecare zi.

Și în sfârșit, în cadrulASCENZA, ne angajăm față de PLANETĂ, implementând un set de inițiative în sfera sustenabilității.
active

 

Activitățile noastre...

Sub-menu
PLANTE - un portofoliu echilibrat.
OAMENI - Știm să ne punem în locul clientului.
PLANETA – Îi dăm înapoi planetei tot ce ne oferă aceasta.
PLANTE - un portofoliu echilibrat.

Suntem o companie inovatoare iar acesta este motivul pentru care căutăm în mod constant soluții care să optimizeze randamentul culturilor aplicând soluții adaptate nevoilor fiecărei culturi și piețe. Prin urmare:

  • În momentul de față avem peste 180 de formule active. Acest lucru ne oferă o flexibilitate enormă în gestionarea portofoliului, permițându-ne să acoperim aproape întregul potențial biologic al viței de vie și al boabelor de porumb - cu alte cuvinte, cu produsele noastre, fermierul își poate lucra întregul ciclu de cultură.
  • În 2021 am introdus marca Blexia - o altă componentă esențială pe drumul către protecția durabilă a culturilor. Ca marcă de bio-protecție, Blexia își ia angajamentul să aibă grijă de PLANTE, OAMENI și PLANETĂ, deoarece are un impact aproape zero în ceea ce privește mediul și răspunde provocărilor producției de fructe și legume când vine vorba de cerințele de niveluri scăzute de reziduuri în lanțului valoric.
  • Avem o experiență de peste 50 de ani în sectorul agrochimic și în prezent suntem recunoscuți drept un brand care știe să îmbine soluțiile convenționale cu cele de bioprotecție.
  • Suntem prezenți în 10 țări, cu produse de protecție a culturilor care acoperă o gamă largă de culturi în fiecare țară, cu un total de peste 800 de înregistrări de produse.

portofoliu_echilibrat

OAMENI - Știm să ne punem în locul clientului.

Suntem aproape de clienții noștri în fiecare zi – fie distribuitori, fermieri sau tehnicieni.

  • Din punct de vedere geografic, suntem prezenți în 10 țări, pe continentele europene și sud-americane. În 7 dintre aceste țări, avem echipe locale care oferă suport fermierilor, distribuitorilor și tehnicienilor. Datorită lor, putem promova o politică de utilizare în siguranță a produselor, prin instruirea utilizatorilor în cea mai sigură utilizare a produselor și cele mai durabile practici agricole pentru PLANETĂ.
  • Facem parte din proiecte internaționale, alături de alte companii de renume din sector, cu care ne propunem încă o dată să prezentăm fermierilor noștri cele mai sigure și agile tehnologii când ne referim la procesele de pulverizare - easyconnect.

oameni

PLANETA – Îi dăm înapoi planetei tot ce ne oferă aceasta.

Asigurăm respectarea tuturor standardelor, inclusiv gestionarea efluenților, apei, aerului și energiei în unitățile noastre de producție. În fabrica noastră din Setúbal, am implementat un sistem de management al calității, siguranței, sănătății și mediului (QHSE), care vizează îmbunătățirea proceselor.

Prin urmare, avem diverse inițiative și metode de lucru care ne permit să pretindem că suntem într-adevăr o companie care are grijă de PLANETĂ.

  • Ecoparque - locul unde se trimit toate deșeurile, separate în mod corespunzător și colectate ulterior pentru reciclare. În prezent, avem rate de reciclare de până la 90% din deșeurile colectate.
  • Sistemul de epurare a apelor pluviale - având o capacitate totală de 11.000 m3și fiind asociat cu stația de epurare a apelor uzate a orașului, acest sistem ne permite să avem impact direct zero asupra mediului.
  • Apa de spălare a echipamentelor industriale - apa folosită la spălarea echipamentelor de producție este folosită în viitoarele formulări ale aceluiași produs, ceea ce duce la reducerea cantiății de apă uzată și scăderea consumului de apă dulce.

planeta

Infobox text

Acesta este angajamentul nostru față de agricultură și societate în general - garantarea siguranței alimentare, sănătății și disponibilității pentru toți, protecția mediului și conservarea biodiversității.

Noi oferim: Ne pasă.